Početna > Besplatna mobilna aplikacija Baby Growth Novalac

Besplatna mobilna aplikacija Baby Growth

Mame se često pitaju kako njihovo novorođenče napreduje u poređenju sa drugom decom. Da li je dovoljno pojelo? Da li je količina popijenog mleka ove nedelje manja nego prošle nedelje? Da li zatvor traje već suviše dugo?

Medis ima rešenje za sve novopečene roditelje koji si postavljaju takva pitanja – razvili smo mobilnu aplikaciju Baby Growth Novalac za praćenje rasta odojčadi i male dece. Mobilnu aplikaciju razvili smo pomoću mama koje su želele na jednostavan način pratiti napredovanje svog deteta u poređenju sa međunarodnim standardima Svetske zdravstvene organizacije (WHO).


Baby Growth Novalac je jedina takva aplikacija dostupna na srpskom jeziku.

Možete upisati visinu, težinu, količinu dnevnih obroka i broj pražnjenja creva svog deteta te pratiti njegovo napredovanje tokom meseca na grafikonima koje možete poslati na svoj e-mail. 

U verziji 2.0. kao novost dodali smo i mogućnost jednostavne prijave putem društvenih mreža (Facebook, Twitter i Google+) te upisivanje i dodavanje fotografija važnih prekretnica u životu deteta. Pa koja mama ne želi sačuvati uspomenu na detetov prvi osmeh, korak ili zubić? 

Takođe možete naći uputstva kako pripremiti mlečnu formulu za dete i rešenja za tegobe odojčadi u određenom periodu života (kolike, bljuckanje, alergije…). Naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju za pitanja.

Pogledajte video-prikaz aplikacije Baby Growth Novalac

Zamislite: nema više zapisivanja na papiriće koji se uvek izgube. Nema više dnevnika razvoja u koji ste zaboravili upisati podatke. Jednostavno unesite podatke u aplikaciju na svom mobilnom telefonu ili tabletu – gde god se nalazili.

Sve podatke koje unesete možete sa imenom i fotografijom deteta poslati u lepo oblikovanom dokumentu (.pdf) elektronskom poštom. Radost zbog napredovanja deteta možete podeliti sa svojom porodicom i prijateljima na društvenim mrežama Facebook i Twitter – ali jedino ako to sami želite. Grafikone  sa podacima možete štampati, što će biti naročito korisno pre posete pedijatru.

A šta ako niste počeli da upisujete podatke od samog rođenja deteta? Nema veze, možete ih upisati naknadno i tako dopuniti mesece koji nedostaju da grafikon  napredovanja bude potpun.

POMOĆ: Za pomoć pri upotrebi aplikacije možete se obratiti na adresu info@novalac.rs, a pripremili smo i nekoliko najčešćih pitanja i odgovora.

Prednosti aplikacije Baby Growth:

  • jednostavna prijava
  • istovremeno možete imati podatke za više dece u istoj aplikaciji
  • rast odojčeta uporedićete sa međunarodnim standardima Svetske zdravstvene organizacije (WHO)
  • dnevne količine popijenoga mleka i broj pražnjenja creva vizuelno su prikazani na grafikonu
  • možete naći korisne informacije i moguća rešenja za tegobe odojčadi u određenom periodu života (kolike, vraćanje hrane, alergije…) s obzirom na uzrast vašeg deteta
  • možete upisati beleške i podsetnik sa alarmom (upitaj pedijatra, vakcinisanje, rođendan itd.)
  • napredovanje svog deteta možete deliti na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i putem elektronske pošte
  • podatke možete poslati u simpatičnom obliku spremnom za štampanje – sa fotografijom i imenom deteta
Učitajte besplatnu aplikaciju u trgovini Play (Android): Učitajte besplatnu aplikaciju u trgovini iTunes (iOS):
 Podaci navedeni u aplikaciji ne mogu zameniti mišljenje lekara. Razvijač aplikacije, preduzeće Medis, d.o.o., ne snosi nikakvu odgovornosti za posledice koje bi mogle nastati zbog upotrebe ove aplikacije.