Prvih 1000 dni

Ishrana od začeća
do 2. rođendana

Za mene i za moju
bebu

Briga za bebu ne počinje danom kada se malo biće rodi, nego pre njegovog začeća. Zdravlje i ishrana majke su najvažniji faktori za uspešan početak, tok i kraj trudnoće.

Zdravje in prehrana matere sta ključna dejavnika za uspešen začetek, potek in zaključek nosečnosti.

Tih 1000 dana je jedinstveno vreme kada se postavljaju temelji za zdravlje deteta tokom čitavog života. Kako da se fizički i psihički pravilno razvija, raste iz dana u dan, uči nove stvari i ima snažan imuni sistem. Regulisana ishrana, odgovarajuća fizička aktivnost i prava okolina pomažu u očuvanju dobrog zdravlja buduće mame i njenog deteta. Brojni stručnjaci istraživali su uticaj ishrane na rizik od razvoja bolesti kao što su gojaznost, dijabetes, bolesti srca i kardiovaskularnog sistema, astme i nekih oblika karcinoma.

Pozivamo vas na otkrivanje sadržaja na našim stranicama. Uz pomoć stručnjaka istakli smo najvažnije hranljive materije na koje u pojedinom periodu morate obratiti posebnu pažnju.  

Želimo vam prijatnih, zdravih i što mirnijih prvih 1000 dana.

1000 dana

Da li ste znali da period od začeća do detetovog drugog rođendana traje 1000 dana? 

O Novalacu

  • Kapsule najnovije generacije za žene koje planiraju trudnoću, za trudnice i dojilje.
  • Čitava linija visokokvalitetnih mlečnih formula za optimalan rast i razvoj odojčadi.
  • Mlečne formule Novalac dokazano efikasno uklanjaju najčešće tegobe odojčadi: kolike, bljuckanje, alergije, čestu glad i zatvor.
Katalog proizvoda O novalacu
O novalacu

Važno obaveštenje: Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mleko Novalac se može koristiiti samo na osnovu saveta zdravstvenih radnika nezavisnih od proizvođača hrane, koji se brinu o zdravlju odojčeta ili majke, a na bazi individualnih posebnih potreba za rast i razvoj odojčeta.