Početna > Novosti > 2018 > Posebna ponuda – duplo pakovanje mlečne formule Novalac 2 sa poklonom

Posebna ponuda – duplo pakovanje mlečne formule Novalac 2 sa poklonom

U ponudi je duplo pakovanje mlečne formule Novalac 2 sa gelom Lipikar Syndet AP+.

Novalac 2 mlečna formula prilagođena je za ishranu odojčadi stariju od šest meseci. Sadrži sve proteine, masti, ugljene hidrate, aminokiseline, vitamine i minerale koji su odojčetu potrebni za zdrav razvoj i rast.

Prednosti mlečne formule Novalac 2:

  • Dodate omega-3 i omega-6 masne kiseline doprinose normalnom razvoju mozga i vida odojčadi
  • Izvor vitamina D (za normalan rast i razvoj kostiju odojčadi), C, E, K1 i biotina
  • Izvor kalcijuma

Novalac nudi čitavu liniju proizvoda, od univerzalnog adaptiranog mleka do posebno prilagođenih adaptiranih mleka za najčešće smetnje sa varenjem odojčadi sa kojima se susreću u prvoj godini života.

LIPIKAR SYNDET AP+ gel za čišćenje tela od 100 ml je poklon uz kupovinu mlečne formule Novalac 2. Gel je izuzetno nežan i koža ga dobro podnosi. Formulacija proizvoda pruža optimalnu bezbednost tako da se ovaj proizvod može koristiti i na koži sklonoj atopijskom dermatitisu od prvog dana života. Testiran je na novorođenčadi kroz kliničko ispitivanje i pod kontrolom pedijatara. Ne sadrži mirise, sapun ni parabene. Za novorođenčad, decu i odrasle.

U ovoj limitiranoj ponudi povezali smo adaptirana mleka najvišeg kvaliteta Novalac sa vrhunskom negom osetljive kože La Roche-Posay Lipikar.